LEGO

    LEGO Technic 42143 Ferrari Daytona SP3

    PRODUKTKOD: 42143

    5 387,50 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Från LEGO® Technic™ Ultimate Car Concept-serien kommer en imponerande konstruktion för vuxna Ferrari-fans. Gå in i en zon av total mindfulness när du återskapar funktionerna hos Ferrari Daytona SP3-modellen i klassiskt rött med krommålade fälgar. Placera den sedan på displayen för att beundra de ikoniska bakre och böjda linjerna som gör denna modell i skala 1:8 så speciell.

    Precisionsteknik. Med en hög funktionalitet är den här modellen en replika av den riktiga Ferrari. Funktioner inkluderar styrning, en 8-växlad sekventiell växellåda med paddelväxel och en V12-motor med rörliga kolvar. Precis som den ursprungliga superbilen har den här samlarbara Ferrari-modellen öppningsbara fjärilsdörrar.

    Öppna huven för att hitta ditt unika serienummer och lås upp speciellt onlineinnehåll. Ta den natursköna vägen. Från LEGO Technic Ultimate Car Concept-serien – en kollektion skapad speciellt för vuxna. Dessa avancerade modellset hyllar några av världens mest exklusiva fordon och är en topppresent för bilfans.

    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: