Knivslipar

    Zwilling - keramisk vässare 23 cm

    PRODUKTKOD: 32513-231-0

    805,00 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Beskrivning:

    Zwilling - keramisk vässare är en högkvalitativ knivslipare som kommer att ge dina knivar en vasst och precist skärp. Med en längd på 23 cm är den tillräckligt lång för att enkelt kunna hantera även större knivar. Med märket Zwilling får du en garanti för både hållbarhet och kvalitet.

    Knivslipar:

    Den här knivsliparen använder sig av skärpstålsmetoden. Det innebär att du behöver dra kniven längs med det keramiska stålet för att få tillbaka dess skärpa. Den keramiska ytan ger en jämn och effektiv slipning som kommer att göra dina knivar redo för alla utmaningar.

    Högkvalitativ design:

    Zwilling - keramisk vässare är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera en hållbar och pålitlig produkt. Den har en ergonomisk design som gör den bekväm att använda och ger dig full kontroll över slipningsprocessen. Dess 23 cm längd gör det enkelt att hålla och slipa dina knivar med precision.

    Enkel att använda:

    Denna knivslipare är enkel att använda och kräver ingen speciell kunskap eller erfarenhet. Du behöver bara hålla kniven mot det keramiska stålet och dra den fram och tillbaka för att få tillbaka dess skärpa. Det är en bekväm och snabb metod som kommer att ge dig utmärkta resultat varje gång.

    Sammanfattning:

    Zwilling - keramisk vässare är en högkvalitativ knivslipare som med sin keramiska yta ger en effektiv och jämn slipning av dina knivar. Med sin ergonomiska design och enkelhet att använda gör den till ett perfekt verktyg för att bibehålla skärpan på dina knivar. Ge dina knivar nytt liv med denna hållbara och pålitliga produkt från Zwilling.

    Produkt
    Modellnamn
    Zwilling 32513-231
    Märke
    Zwilling
    Typ
    Knivslipar
    Mått
    Längd
    23.0 cm
    Specifikationer
    Slipmetod
    Skärpstål