Iphone

    Apple iPhone 15 256GB Svart

    PRODUKTKOD: MTP63ZD/A

    16 239,25 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning

    iPhone

    Vad utmärker den?

    Dynamisk ö. Du kan se allt viktigt på en gång.

    Ny 48 MP-kamera. Ultrahög upplösning. 2x zoom.

    Tillverkad av hållbart tonat glas och aluminium.

    Enkel laddning med USB-C.

    iPhone 15 finns tillgänglig i fem färger

    Lär känna honom bättre.

    Dynamisk ö.
    Ett öga på allt.

    Dynamic Island exponerar varningar och livehändelser så att du inte missar dem när du håller på med något annat. Med Dynamic Island kan du till exempel styra musikuppspelningen i snabb takt, se vem som ringer och kontrollera flygstatus.

    När ett meddelande visas i Dynamic Island-fältet håller du bara ned den en stund. Dynamic Island-fältet expanderar och ger dig tillgång till den funktion som det styr. Du kan t.ex. spola tillbaka en podcast eller kontrollera att dina AirPods är inkopplade och laddade.

    Man kan dubbla ner.

    Om två aktiviteter pågår samtidigt kommer Dynamic Island att delas upp i två delar. På så sätt kan du till exempel chatta med vänner och hålla ett öga på timern. Eller kolla titeln på låten du spelar och din löptakt samtidigt. Tryck och håll för att expandera en av aktiviteterna, eller tryck för att öppna appen i fråga.

    Allt du gör. Och du kommer att göra.

    Dynamic Island meddelar dig när ditt flyg är försenat, spårar din vandringsrutt med dig och visar dig att det är dags att avsluta ditt träningspass. Och med fler och fler appar som stöds av denna funktion hela tiden kommer Dynamic Island att omfamna mer och mer för dig.

    Glöder även i solen

    Super Retina XDR-skärmen är dubbelt så ljusstark i solljus jämfört med skärmen på iPhone 14. Du kan se det med blotta ögat. Och med ett rejält hopp i maximal HDR-ljusstyrka ser alla dina videor - även de du spelar in - fantastiska ut.




    Även

    2x högre maximal ljusstyrka utomhus



    Standby-läge. Standby-nivå.

    I standby-läge visar iPhone information i helskärmsläge, så att du kan läsa den med en blick även på avstånd. När du placerar din laddade enhet horisontellt kan du se tiden, dina favoritfoton eller widgetar på displayen.

    Hållbarhet på det hela taget.
    Färg på djupet.

    Den innovativa nya designen har en glasbaksida som är helt fylld med färg. Med glas som förstärkts genom en speciell dubbel jonbytesprocess och ett skal av flygplansaluminium är iPhone 15 otroligt tålig.

    Otroligt robust.

    Ceramic Shield-skiktet på framsidan av boetten är superhårt.

    Otroligt motståndskraftig.

    iPhone tål stänk, vatten och damm. Vilken lättnad.

    Kemi i färgens tjänst.

    Fina metalljoner mättar glaset med färg - en annan kombination av dessa är ansvarig för varje färg. Glaset poleras sedan med nanokristallina partiklar och etsas för att skapa en strukturerad matt yta.

    Den håller bra.

    Boetten har en extremt robust ram av aerospace-aluminium och en ny profilerad kant som gör att den ligger bättre i handen.

    Aluminium i höljet är 75% återvunnet

    Ny 48 MP huvudkamera.
    Varje foto passerar begreppet.

    Huvudkameran tar nu bilder med ultrahög upplösning. Det innebär att bländande, otroligt detaljerade foton - oavsett om de dokumenterar ögonblick eller tar andan ur dig - kommer att komma från dina fingertoppar från och med nu.

    Även

    4x högre upplösning

    Fångar mikrodetaljer

    Zooma, zooma, zooma.

    2x zoom är som en tredje kamera. Tre nivåer av optisk kvalitetszoom gör att du kan fånga den perfekta närbilden utan att ens röra dig mot motivet.

    2x

    zoom för perfekta närbilder.

    1x

    zoom fångar detaljer på medellångt avstånd.

    0,5x

    zoom och ultravidvinkelkamera gör att du kan få in mycket mer i bilden.

    Intelligent HDR

    I starkt eller varierande ljus optimerar den senaste versionen av Intelligent HDR bildparametrarna för motivet och bakgrunden. Resultatet är intensiva färger i bilderna och naturliga, subtila hudtoner.

    Nattläge

    Nattläget aktiveras automatiskt i mycket mörka miljöer och fångar nu ännu mer levande färger och skarpare detaljer.

    Frontkamera med autofokus på dig.

    TrueDepth-kameran fokuserar automatiskt på dig och andra i bilden, vilket ger dig en spektakulär selfie och bra fokus under FaceTime-samtal.




    Iögonfallande klipp.

    Dina 4K HDR-videor kommer att imponera med detaljer, färg och kontrast. Action-läget hjälper till att stabilisera kraftigt skakiga handhållna bilder. Eller testa filmläget i 4K, som automatiskt flyttar fokuspunkten till den viktigaste delen av bilden.

    Nya porträtt. Fokus, frestelse, knäppning och glöd.

    Dina porträtt kommer att imponera med fina detaljer och djupa färger. Och nu kan du flytta fokuspunkten från ett motiv till ett annat med ett enda tryck, även i ett färdigt foto. Så du kan skapa magi.

    Vill du fånga något som är på väg att passera? Då behöver du inte slösa tid på att aktivera porträttläget. Om du fotograferar en människa, katt eller hund fångar iPhone 15 automatiskt information om skärpedjupet. Och du kan direkt visa fotot som ett porträtt med en konstnärligt suddig bakgrund. Eller välja den här effekten senare i appen Bilder.




    2x zoom

    Perfekt inramade porträtt

    Zooma in.

    Med 2x optisk kvalitetszoom kan du zooma in så att du får det perfekta porträttet utan att behöva stå nära motivet. Fortfarande för långt bort? Använd den kontinuerliga zoomen för att komma ännu närmare.

    Fotonisk motor. Fantastiska bilder.

    Den nya Photonic Engine tar fram det bästa i porträtt. Den kombinerar pixlar av högsta kvalitet från ett ultrahögupplöst foto med ett andra foto som optimerats för ljus. Resultatet är en 24 MP-bild, dubbelt så hög upplösning. Och en fil som är så liten att den är lätt att lagra och dela - briljant för vardagsknäppning.

    Ett batteri för dagen. För allt du inte kan slita dig ifrån.

    Gör

    26 timmar

    videouppspelning på iPhone 15 Plus

    Gör

    26 timmar

    videouppspelning på iPhone 15

    Upp till 3 timmars extra videouppspelning jämfört med iPhone 12

    A16 Bionic-chip. Megamoc Pro.

    A16 Bionic-chippet driver en mängd avancerade lösningar. Det har till exempel fått äran för beräkningsfotografering som möjliggör 24 MP-foton och överklockade porträtt, röstisolering under telefonsamtal och det otroliga flytet i grafikintensiva spel. Allt detta fungerar med exceptionell energieffektivitet och ger utmärkt batteriprestanda. Det är välkänt varför: A16 Bionic började sin karriär med Pro-modellerna.

    A16 Bionic-chipets GPU är upp till 40% snabbare än GPU:n i iPhone 12

    USB-C. Kompatibilitet.

    Med den nya USB-C-kontakten kan du ladda din Mac och iPad med samma kabel som du använder för att ladda din iPhone 15. Du kan även ladda din Apple Watch eller AirPods från din iPhone 15. Adjöss med kabelklumpar.

    Turboladdning.

    Med USB-C-strömadaptern på 20 W laddar du batteriet till 50 % på cirka 30 minuter. Och MagSafe-laddaren möjliggör snabb och effektiv trådlös laddning. Båda tillbehören säljs separat.

    Ha, jag har dig.

    Letar du efter någon bekant på en överfull tågstation eller i en park full av människor? Ansträng inte ögonen. Aktivera exakt sökning i Hitta-appen. Accurate Find använder ett nytt andra generationens ultrabredbandschip7 och har tre gånger så lång räckvidd, så den leder dig direkt till den person du letar efter.

    Exakt sökning fungerar när vänner med en iPhone 15 Pro eller iPhone 15 delar sin plats med dig via Hitta-appen. De behöver inte dela sina platsdata med någon annan. Det är enkelt och säkert.

    Anslut. Det kan du göra var som helst.

    Med eSIM blir det enklare att resa. Allt du behöver göra är att aktivera ditt eSIM-kort för det land du besöker innan du åker. Alternativt kan du göra det medan du är där.

    Med 5G är uppkopplingen ultrasnabb så att du kan ringa FaceTime-samtal i hög kvalitet, göra snabba nedladdningar och spela live-spel med flera spelare när du är på språng.

    Wi-Fi 6 är blixtsnabbt och gör att du kan strömma videor i högsta kvalitet och prata över Wi-Fi utan avbrott.

    iPhone för att hjälpa till.

    IPhone har Accident Detection, en viktig säkerhetsfunktion som räddar liv.

    Detektering av olyckor.

    När du kör bil kan iPhone känna igen en allvarlig kollision och ringa räddningstjänsten när du själv inte kan.

    Inbyggda sensorer och avancerade algoritmer för rörelseanalys känner igen tecken på en krock, t.ex. plötsliga förändringar i hastighet och riktning eller tryckökningar inuti fordonet när krockkuddarna utlöses.

    IPhone ringer sedan 112 och meddelar dina nödkontakter.




    iPhone upptäcker olyckor baserat på mer än en miljon timmars data från verklig körning och bilolyckor.


    Utformad för att förändra mer än en sak.

    Integritet. Det här är iPhone.

    Med appen Hälsa kan du enkelt få tillgång till hälso- och fitnessinformation och dela den säkert med nära och kära och läkare, samt i andra appar.

    Digitala nycklar är unika och kan ersätta lösenord i applikationer och på webbplatser. Allt du behöver för autentisering är Touch ID eller Face ID. Det är enkelt och säkert.

    Safaris förbättrade privata surfning blockerar webbläsarfönster när de inte används, förhindrar att spårningselement laddas och tar bort spårningswebbadresser.

    iOS 17.
    Färg. Återanvänd. Skicka vidare.

    Samtidig plack.

    Du kan göra en affisch som du visar för dina kontakter när du ringer dem. Sätt in din favoritbild eller Memoji i den, använd det snyggaste typsnittet. Det är så ditt personliga telefonvisitkort kommer att skapas.

    NameDrop.

    Vill du utbyta kontaktuppgifter med någon? Allt du behöver göra är att föra din iPhone närmare den andra personens iPhone. Båda parter kan välja exakt vad de vill dela med sig av och utbyta information direkt.

    Naklejki Live Stickers.

    Genom att peka på och hålla ett objekt i ditt foto kan du klippa ut det ur bakgrunden och skapa ett klistermärke. Du kan lägga till effekter som Puffy eller Gloss. Du kan också använda Live Photo för att skapa animerade klistermärken.

    Kompatibla par.

    iPhone i Apple Watch

    Kan du inte hitta din iPhone? De senaste Apple Watch-modellerna visar dig den ungefärliga riktningen du behöver gå för att hitta enheten och uppskattar avståndet du befinner dig från den11. Om du vill ta ett gruppfoto med din iPhone kan du gå med resten av personerna och använda din Apple Watch som sökare för att ta en bild. Och om du svarar på ett samtal med din Apple Watch kan du överföra konversationen till din iPhone med ett tryck på dess skärm.

    iPhone i Mac

    Du kan svara på samtal och meddelanden som kommer in på din iPhone direkt från din Mac. Om du har båda enheterna bredvid varandra kan du kopiera bilder, video och text från din iPhone och klistra in dem i en annan app på din Mac. Och med iCloud kan du komma åt dina favoritfiler på både iPhone och Mac.

    iPhone och AirPods

    Para ihop AirPods och iPhone med bara ett tryck. Dina öron kommer att tacka dig för Adaptive Sound. Under hela dagen justerar den här funktionen automatiskt nivån på brusreduceringen efter förändringar i miljön och dina interaktioner.

    Specifikation

    Skärmens diagonal 6,1"
    Skärmens form Platt
    Typ av display OLED
    Marknadsföringsnamn för displayteknik Super Retina XDR
    Typ av glas för bildskärm Keramisk sköld
    Upplösning 2556 x 1179 px
    Kontrastförhållande (typiskt) 2000000:1
    Ljusstyrka 1000 cd/m²
    Maximal ljusstyrka på displayen (HDR) 1600 cd/m²
    Maximal ljusstyrka på displayen (utomhus) 2000 cd/m²
    Obsługa Högt dynamiskt omfång (HDR) Ja
    Teknologier Högt dynamiskt omfång (HDR) Extreme Dynamic Range (XDR), High Dynamic Range 10 (HDR10), Hybrid Log-Gamma (HLG)
    Typ av pekskärm Kapacitiv
    Pixeldensitet 460 ppi
    Oleofob beläggning Ja
    Särskild teknik Dynamisk ö, Haptisk beröring, True Tone, Szeroki kolor (P3)
    Fingeravtrycksresistent Ja
    Typ av processor Apple
    Modell för bearbetning A16
    Antal processorkärnor 6
    Koprocesor Ja
    Coprocessor-modell Neural motor
    Koprocessorkärna 16
    Inbyggt minne 256 GB
    Minneskort som stöds Ej stödd
    Upplösning för bakre kamera 48 Mpix
    Upplösning för den andra bakre kameran (numerisk) 12 Mpix
    Bländare för bakre kamera 1,6
    Bländare för sekundär kamera på baksidan 1,6
    Synfältsvinkel (FOV) för den andra bakre kameran 120°
    Brännvidd för bakre kamera 2,6 cm
    Brännvidd för den andra bakre kameran 5,2 cm
    Material för motljusskydd Safirglas
    Optisk zoom 4x
    Optisk förstoring 2x
    Optisk reduktion 2x
    Digital zoom 10x
    Typ av främre kamera Enkelt objektiv
    Upplösning för främre kamera 12 Mpix
    Antal öppningar i frontkameran 1,9
    Blixten på den bakre kameran Ja
    Videoupplösning 3840 x 2160 px
    Maximalt antal bilder per sekund 240 bilder per sekund
    Upplösning vid inspelningshastighet 1280x720@30 fps, 1920x1080@25 fps, 1920x1080@30 fps, 1920x1080@60 fps, 3840x2160@24 fps, 3840x2160@25 fps, 3840x2160@30 fps, 3840x2160@60 fps
    Lägen för videoinspelning 720p, 1080p, 2160p
    Typ av bakre kamera Dubbla linser
    Automatisk fokusering Ja
    Funktion för ansiktsigenkänning Ja
    Kameraläge med högt dynamiskt omfång (HDR) Ja
    Fördröjningsläge Ja
    Stabilisator bredbild Ja
    Bildstabilisator Ja
    Typ av bildstabilisator Optisk bildstabilisering (OIS)
    Geotaggning Ja
    Sekventiella bilder med flera bilder Ja
    Självutlösare Ja
    Nattläge Ja
    Panorama Ja
    Porträttläge Ja
    Bildformat för kameror som stöds HEIF, JPEG
    Videoformat för kameror som stöds H.264, HEVC
    Ljud zoom Ja
    Stöd för SIM-kort Dubbla SIM-kort
    Uppbyggnad av mobilnät 5G
    Typ av SIM-kort eSIM
    3G-standarder DC-HSDPA, HSPA+, UMTS
    4G-standarder TD-LTE & FDD-LTE
    Standard 5G NR, NR mmWave
    Röst över LTE (VoLTE) stöds Ja
    Wi-Fi Ja
    Wi-Fi-standarder Wi-Fi 6 (802.11ax)
    Bluetooth Ja
    Bluetooth-version 5.3
    Frekvensband Penta-band
    3G-band som stöds 850 MHz, 900 MHz, 1700 MHz, 1900 MHz, 2100 MHz
    AirPlay Ja
    iBeacon Ja
    MIMO Ja
    NFC Ja
    Typ av abonnemang Ingen prenumeration
    Port USB Ja
    USB-typ som stöds USB typ-C
    SMS Ja
    MMS Ja
    E-post Ja
    Layout Stång/Balk
    Produktens färg Svart
    IP-skyddsgrad IP68
    Åtgärdernas egenskaper Dammtät, Vädertät, Vattentät
    Vattentät till 6 m
    Material i höljet Aluminium, Glas
    Video länk Ja
    Snabb lastning Ja
    Trådlös laddning Ja
    Kärnor för grafikkort 5
    Nöd SOS (satellit) Ja
    Kollisionsdetektering Ja
    Ansiktsigenkänning Ja
    Högtalare Ja
    Röstuppringning Ja
    Röstkommandon Ja
    Kompatibilitet med hörapparater M3, T4
    Vibrationslarm Ja
    GPS Ja
    GLONASS Ja
    BeiDou Ja
    Galileo Ja
    System satelitarny Quasi-Zenith (QZSS) Ja
    Elektrisk kompass Ja
    Placering av föremål Ja
    Wi-Fi-navigering Ja
    Högtalare Stereo
    Ljudformat som stöds AAC, AAC-LC, AAX, AAX+, AC3, EAC3, FLAC, HE-AAC, HE-AAC v2, MP3, PCM
    Videofilformat som stöds H.264, hevc, m-jpeg, mpeg4
    Plattform iOS
    Installerat operativsystem iOS 17
    Plattform för distribution av applikationer Apple App Store
    Virtuell assistent Apple Siri
    Windows-operativsystem som stöds Ja
    Mac-kompatibel Ja
    Mac-operativsystem som stöds Ja
    Medföljande programvara iMovieSidorKeynoteNummerGarageBandApple StoreTrailersiTunes RemoteClipsSupport
    Batterityp Litiumjon (Li-Ion)
    Speltid för musik 80 h
    Maximal uppspelningstid för video 20 h
    Närhetssensor Ja
    Akelerometri Ja
    Sensor för omgivande ljus Ja
    Gyroskop Ja
    Positionssensor Ja
    Barometr Ja
    Produktens bredd 71,6 mm
    Produktdjup 7,8 mm
    Produktens höjd 147,6 mm
    Produktens vikt 171 g
    Nätadapter Inte
    Ledningar USB typ-C till USB typ-C
    Garanti Tillverkarens garanti 12 månader
    Produktbås Ny
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: