Iphone

    Apple iPhone 15 Pro 128GB Svart Titanium

    PRODUKTKOD: MTUV3ZD/A

    15 333,75 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning

    Vad utmärker den?

    A17 Pro-chipp. Banbrytande prestanda förändrar spelreglerna.

    En ny åtgärdsknapp. Vad kan den göra för dig?

    Titan. Så stark. Så lätt. Så proffsig.

    iPhone 15 Pro Max med den största optiska zoomen i iPhone-historien. Det här tar vi med oss.

    iPhone 15 Pro och Pro Max finns tillgängliga i fyra färger

    iPhone.
    Titan i form.

    iPhone 15 Pro är den första iPhone med en konstruktion av titan som används i rymdfarkoster till Mars.

    Titan bland metaller. Den har ett av de bästa styrke/vikt-förhållandena, vilket gör iPhone Pro lättare än någonsin. Du kommer att känna skillnaden så fort du plockar upp den.

    Den vackra finishen på iPhones titankant är resultatet av precisionsbearbetning, sandblästring och polering.

    De nya rundade kanterna och ramarna som är smalare än någonsin gör att den ligger ännu bättre i handen.

    Vi använde diffusionssvetsning för att foga samman titanfälgen med den nya innerramen i aluminium. Detta är en innovativ termomekanisk process, som används för första gången i branschen, som smälter samman metallerna med otrolig styrka. Vi tillverkade innerramen av 100 % återvunnet aluminium.

    Upp till tre gånger hårdare.

    Robust hölje i titan. Ultrastarkt glas på baksidan. Och ett superhårt Ceramic Shield-skikt på framsidan.

    Motståndskraftig mot påverkan.

    iPhone är osårbar mot stänk, vatten och damm. Puh.

    Ljusskärm.

    iPhone 15 Pro har en avancerad Super Retina XDR-skärm med ProMotion-teknik, som ökar uppdateringsfrekvensen till 120 Hz när grafiken behöver extra kvalitet. Och när den inte gör det saktar den automatiskt ner för att spara batteritid.

    Med Dynamic Island missar du inga aviseringar eller livehändelser, inte ens när du är uppslukad av något annat. Du kan t.ex. spåra en mötande pizza eller kontrollera statusen för ett flyg eller timern. En överblick.

    På den oändliga displayen kan du ta del av innehållet på låsskärmen med en enda blick. Du behöver inte ens röra ett finger, och du vet allt. Så fort du lägger ifrån dig din iPhone eller stoppar den i fickan stänger intelligenta algoritmer av displayen för att minska strömförbrukningen.

    Standby-läge. Standby-nivå.

    I det nya standby-läget visar iPhone information i helskärmsläge, så att du kan läsa den med en blick även på avstånd. Placera bara enheten du laddar horisontellt så ser du tiden, dina favoritfoton och widgetar på skärmen. Skärmen kommer inte att bli tom. Endast på natten dimmas den automatiskt för att inte störa din sömn.

    Czip A17 Pro.
    Kolossal bonus för spelare.

    Den nya GPU:n i Pro-klassen tar smartphone-spelandet till nästa nivå.

    Nu är den här. Det mest drastiskt omdesignade grafikchippet i Apples historia. A17 Pro-chippet är i en klass för sig. Det ger iPhone oöverträffad grafikprestanda.

    Mobilspel lockar dig helt och hållet med otroligt detaljerade miljöer och mer realistiska karaktärer. Och hastigheten hos A17 Pro, det snabbaste och mest energieffektiva chipet i branschen, är elektrifierande imponerande.

    för första gången använder iPhone 15 Pro hårdvaruacceleration för strålspårning, upp till fyra gånger snabbare än mjukvarubaserad acceleration. Resultatet är jämnare grafik och realistisk belysning.

    MetalFX Upscaling kombinerar kapaciteten hos GPU och Neural Engine-systemet, som arbetar tillsammans för att leverera högupplöst grafik med betydligt lägre strömförbrukning. Så att du kan spela, spela och spela.

    Även

    20% snabbare GPU

    nu med 6 kärnor

    Även

    10% snabbare CPU

    6 kärnor

    Även

    4x snabbare strålspårning

    än i A16 Bionic

    Även

    2x snabbare Neural Engine-system

    med nästan 35 biljoner operationer per sekund tack vare 16 kärnor

    A17 Pros GPU är upp till 70 % snabbare än GPU:n i iPhone 12 Pro

    En kamera som fångar dina vildaste visioner på ett ögonblick.

    De otroliga möjligheterna med det mest kraftfulla kamerasystemet i iPhone-historien - från extremt flexibla inramningsalternativ till otroligt sofistikerade porträtt - står nu till tjänst för din fantasi.

    48 MP apparat. Megamoc.

    Den avancerade quad-pixel-sensorn utnyttjar de 48 megapixlarna till fullo. Den anpassar sig efter vad du fotograferar och du kan ta fenomenalt detaljerade bilder i svagt ljus. Eller zooma in på dina motiv med ytterligare 2x zoom.

    Den nya Photonic Engine kombinerar de mest högkvalitativa pixlarna från ett superhögupplöst foto med en andra bild som är optimerad för ljus. Resultatet är mer detaljrika vardagsbilder som automatiskt tas med 24 MP - dubbelt så hög upplösning som tidigare.

    När du vill fånga detaljerna finns det fler professionella lösningar att välja mellan.

    HEIF 48 MP ger dig fyra gånger den tidigare upplösningen i ett format som är redo för delning. Och ProRAW 48 MP - exakt kontroll över färg, detaljer och dynamiskt omfång.

    Huvudobjektiv? En subjektiv fråga.

    Nu kan du välja det standardobjektiv för din huvudkamera som passar dig bäst - 24 mm, 28 mm eller 35 mm. Och om du vill byta det behöver du inte en hel väska med utrustning. Det här är kraften i beräkningsbaserad fotografering.

    24 mm

    28 mm

    35 mm

    Med iPhone 15 Pro har du flera olika brännvidder att välja mellan. Det är som att ha sju professionella objektiv i fickan.

    0,5x ultravidvinkel | makro

    0,5x ultravidvinkel | 13 mm

    1x huvud | 24 mm

    1x huvud | 28 mm

    1x huvud | 35 mm

    2x teleobjektiv | 48 mm

    Nytt 5x teleobjektiv | 120 mm

    Den avancerade huvudkameran på 48 MP tar superhögupplösta bilder som aldrig förr och återger färger och detaljer på en helt ny nivå.

    Du kommer att se hur den förändrar dina porträtt. Och det utan att du behöver växla till porträttläget. När du tar en bild på en person, katt eller hund registrerar iPhone automatiskt information om skärpedjupet. Så du kan direkt visa bilden som ett porträtt med en konstnärligt suddig bakgrund. Eller redigera effekten senare i appen Bilder.

    Porträtt uppskruvade.

    Photonic Engine tar fram det bästa i porträtt. Mer specifikt? Vackra detaljer och naturliga färger utan slutarfördröjning och upp till dubbelt så bra prestanda i svagt ljus.

    Nu kan du rocka porträtten genom att förvandla dem till Live Photo-bilder.

    I porträttläget zoomar kontinuerlig zoom in motivet på ett smidigt sätt.

    Och flytta fokus från ett motiv till ett annat efter att bilden redan har tagits.





    I mörkret uppstår magi.

    Photonic Engine förbättrar mer än bara porträtt. I nattläget kan du nu se motiv som fotograferats i mörka miljöer tydligare och med ett större dynamiskt omfång.

    När ljuset är intensivt eller ojämnt optimerar den senaste Intelligent HDR utseendet på både förgrundsobjekt och själva bakgrunden. Resultatet är bilder med vackra färger och mer naturliga hudtoner.

    TrueDepth-frontkameran drar också nytta av de senaste förbättringarna av Intelligent HDR, nattläge och porträttläge. Det är därför du kommer att bli fenomenal på en selfie.

    Stabilisering. Närbild.
    Överskärpning. Skärande bearbetning.

    Filmläget flyttar automatiskt fokus till det viktigaste motivet i bilden. Och den nya 2x optiska kvalitetszoomen är en mästare på iögonfallande närbilder. Garanterade applåder.

    Med Action-läget, å andra sidan, kan du stabilisera kraftigt skakiga handhållna bilder.

    Pro wideo.
    Nu i ännu högre grad.

    Den nya Log-kodningsfunktionen utökar ProRes-formatets möjligheter, vilket ger större frihet och flexibilitet vid skapandet av visuella effekter och vid färggradering i efterproduktionen.

    iPhone 15 Pro är också den första smartphone som har stöd för ACES - Academy Color Encoding System - den globalt använda standarden för färghantering i större produktioner. Sätt igång, filmskapare.

    Surroundvideoinspelning gör debut på iPhone.

    Spela in surroundvideo med iPhone 15 Pro och återupplev magiska ögonblick på Apple Vision Pro.

    Spatial video väcker minnen till liv. Fånga dem i 3D-video med den avancerade huvudkameran eller den ultravidvinkliga iPhone 15 Pro. Och på Apple Vision Pro kan du återuppleva dem om och om igen.

    Proffszoom 120 mm. Zoomar tydligt in.

    Vi har packat in ett 5x teleobjektiv med den mest kraftfulla optiska zoomen i iPhone-historien i det kompakta Pro-systemet i iPhone 15 Pro Max-kameran. Nu kan du ta skarpare närbilder på längre avstånd, t.ex. bilder på vänner i en spektakulär miljö eller mål som ditt barn gör i en skolmatch.

    Även

    10 000 mikrokalibreringar

    10 000 mikrokalibreringar

    5x optisk zoom

    i ett 120 mm objektiv

    Tetraprism.
    Ljusledare.

    Under objektivet har vi placerat en tetraprisma - en ultramodern kompositglasstruktur som reflekterar ljusstrålen fyra gånger. På så sätt kan den färdas en längre sträcka i samma utrymme, vilket skapar en ny brännvidd för närbilder på långt avstånd.

    Tetraprismen stöds av en banbrytande 3D OIS-modul som rör sig i alla tre plan, med automatisk sensorstabilisering och autofokus. Detta är vårt mest avancerade stabiliseringssystem, som utför dubbelt så många mikrokalibreringar som sin föregångare.

    Approximationer i ett bredare sammanhang.

    Ett nytt kontextkänsligt fönster, som använder intelligent bildstabilisering, hjälper dig att bättre rama in bilder som tagits med zoom. Det är också bra, eftersom du nu har upp till 25x digital zoom till ditt förfogande.

    Dubbelt så stort zoomområde som iPhone 12 Pro Max.

    Åtgärdsknapp. Leder till åtgärd.

    Den nya actionknappen ger dig en genväg till din favoritfunktion. Välj vad du vill aktivera med den och tryck sedan bara och håll in för att få det att fungera.

    Åtgärdsknappen är som standard inställd på att växla mellan ring och ljud av. Om du tilldelar den en annan åtgärd kommer iPhone att stänga av ljudet i kontrollcentret eller automatiskt ställa in tyst läge med fokuslägesfiltren. Åtgärdsknappen är alltid redo. Slå på kameran för en spontan selfie. Spela in ett snabbt röstmemo. Eller välj en genväg för att starta en länkad app eller en sekvens av kommandon, t.ex. tända belysningen i vardagsrummet och sedan lyssna på musik.

    Tyst läge

    Aparat

    Fokuseringsläge

    Fackla

    Licens

    Tillgänglighet

    Översättare

    Förkortning

    Röstmemo

    Gigostrada för gigabit.

    iPhone 15 Pro är den första iPhone som har stöd för USB 3. Resultatet? Ett enormt språng i överföringshastigheter och mer prestanda än någonsin när du utför professionella uppgifter.

    Med den nya USB-C-kontakten kan du ladda din Mac eller iPad med samma kabel som du använder för att ladda din iPhone 15 Pro. Det är dags att frigöra sig från kablar.

    Gigostrada för gigabit.

    USB-C med USB 3 har en bandbredd på upp till 10 Gbps. Därför kan du nu överföra din spektakulära ProRes-video på nolltid.

    Även

    20 gånger snabbare

    filöverföring

    USB-Cacy.

    Nu kan du ansluta USB-C-utrustning, t.ex. externa enheter och lagringsutrymmen, 4K-skärmar eller mikrofoner. Du kan även ladda din Apple Watch eller AirPods från ditt iPhone-batteri. Du kan ladda batteriet till 50 % på ca 30 minuter9 med den separat sålda 20 W USB-C-nätadaptern.

    Byt ut hårddiskar. Och fortsätt snurra.

    med iPhone 15 Pro kan du spela in ProRes-video direkt till extern lagring och vid behov snabbt byta enhet och fortsätta filma utan problem. Drömmer du om att filma i slowmotion i Hollywood? Nu kan du spela in 4K ProRes-video med 60 bilder per sekund på en extern SSD-enhet.

    Anslutningsmöjligheter utan kompromisser.

    Letar du efter någon på en fullsatt tågstation eller i en park full av människor? Med Find Accurate i Find-appen behöver du inte längre anstränga ögonen. Accurate Find använder funktionerna i den nya andra generationens ultrabredbandschip och har tre gånger så lång räckvidd för att leda dig direkt till den person du letar efter.

    När du vill använda Hitta exakt behöver du bara be dina vänner med en iPhone 15 eller iPhone 15 Pro att dela sin position med dig via Hitta-appen. De behöver inte dela sin plats med någon annan. Det är enkelt och säkert.

    Wi-Fi 6E

    Det snabbaste Wi-Fi som finns tillgängligt på iPhone. Du kommer att uppleva en skillnad. Wi-Fi 6E gör trådlösa överföringar upp till dubbelt så snabba. Så upp- och nedladdning av filer går blixtsnabbt.

    5G

    Ultrasnabb. Så att du kan ringa FaceTime-samtal i hög kvalitet, ladda ner stora filer snabbt eller spela multiplayer-spel live. Även när du är på språng

    eSIM

    Ett lysande resesällskap. Allt du behöver göra innan du reser är att aktivera ditt eSIM-kort för det land du besöker. Du kan också göra det när du kommer fram

    Tråd radioprotokoll

    iPhone 15 Pro har ett trådbaserat radioprotokoll som möjliggör direktstyrning av kompatibla smarta hem-enheter.

    Batteri för Pro-uppgifter.

    Trots en mängd nya avancerade funktioner räcker batteriet i iPhone 15 Pro fortfarande för en hel dag.

    Även

    29 timmar

    videouppspelning på iPhone 15 Pro Max
    iPhone 15 Pro Max spelar upp video upp till 9 timmar längre än iPhone 12 Pro Max

    Även

    23 timmar

    videouppspelning på iPhone 15 Pro
    iPhone 15 Pro spelar upp video upp till 6 timmar längre än iPhone 12 Pro

    För snabb och bekväm laddning utan sladdar, använd MagSafe-laddaren

    iPhone för att hjälpa

    Detektering av olyckor.

    När du kör bil kan iPhone känna igen en allvarlig kollision och ringa räddningstjänsten när du inte själv kan göra det.

    Inbyggda sensorer och avancerade algoritmer för rörelseanalys känner igen tecken på en krock, t.ex. plötsliga förändringar i hastighet och riktning eller tryckökningar inuti fordonet när krockkuddarna utlöses.

    IPhone ringer sedan 112 och meddelar dina nödkontakter.




    iPhone upptäcker olyckor baserat på mer än en miljon timmars data från verklig körning och bilolyckor.


    Utformad för att förändra mer än en sak.

    Integritet. Det här är iPhone.

    Med appen Hälsa kan du enkelt få tillgång till hälso- och fitnessinformation och dela den säkert med nära och kära och läkare, samt i andra appar.

    Digitala nycklar är unika och kan ersätta lösenord i applikationer och på webbplatser. Allt du behöver för autentisering är Touch ID eller Face ID. Det är enkelt och säkert.

    Safaris förbättrade privata surfning blockerar webbläsarfönster när de inte används, förhindrar att spårningselement laddas och tar bort spårningswebbadresser.

    iOS 17.
    Färg. Återanvänd. Skicka vidare.

    Samtidig plack.

    Du kan göra en affisch som du visar för dina kontakter när du ringer dem. Sätt in din favoritbild eller Memoji i den, använd det snyggaste typsnittet. Det är så ditt personliga telefonvisitkort kommer att skapas.

    NameDrop.

    Vill du utbyta kontaktuppgifter med någon? Allt du behöver göra är att föra din iPhone närmare den andra personens iPhone. Båda parter kan välja exakt vad de vill dela med sig av och utbyta information direkt.

    Naklejki Live Stickers.

    Tryck och håll på ett objekt i ett foto för att klippa ut det ur bakgrunden och skapa ett klistermärke, lägg sedan till effekter som Puffy eller Gloss. Eller förvandla Live Photo-foton till energiska animerade klistermärken.

    Kompatibla par.

    iPhone i Apple Watch

    Kan du inte hitta din iPhone? De senaste Apple Watch-modellerna visar dig den ungefärliga riktningen du behöver gå för att hitta enheten och uppskattar avståndet du befinner dig från den11. Om du vill ta ett gruppfoto med din iPhone kan du gå med resten av personerna och använda din Apple Watch som sökare för att ta en bild. Och om du svarar på ett samtal med din Apple Watch kan du överföra konversationen till din iPhone med ett tryck på dess skärm.

    iPhone i Mac

    Du kan svara på samtal och meddelanden som kommer in på din iPhone direkt från din Mac. Om du har båda enheterna bredvid varandra kan du kopiera bilder, video och text från din iPhone och klistra in dem i en annan app på din Mac. Och med iCloud kan du komma åt dina favoritfiler på både iPhone och Mac.

    iPhone och AirPods

    Para ihop AirPods och iPhone med bara ett tryck. Dina öron kommer att tacka dig för Adaptive Sound. Under hela dagen justerar den här funktionen automatiskt nivån på brusreduceringen efter förändringar i miljön och dina interaktioner.

    Specifikation

    Skärmens diagonal 6,1"
    Skärmens form Platt
    Typ av display OLED
    Marknadsföringsnamn för displayteknik Super Retina XDR
    Typ av glas för bildskärm Keramisk sköld
    Upplösning 2556 x 1179 px
    Kontrastförhållande (typiskt) 2000000:1
    Maximal uppdateringsfrekvens 120 Hz
    Ljusstyrka 1000 cd/m²
    Maximal ljusstyrka på displayen (HDR) 1600 cd/m²
    Maximal ljusstyrka på displayen (utomhus) 2000 cd/m²
    Obsługa Högt dynamiskt omfång (HDR) Ja
    Teknologier Högt dynamiskt omfång (HDR) Dolby Vision, High Dynamic Range 10 (HDR10), Hybrid Log-Gamma (HLG)
    Typ av pekskärm Kapacitiv
    Pixeldensitet 460 ppi
    Oleofob beläggning Ja
    Särskild teknik Alltid påslagen skärm, Dynamic Island, Haptisk touch, ProMotion, True Tone, Bred färg (P3)
    Fingeravtrycksresistent Ja
    Typ av processor Apple
    Modell för bearbetning A17 Pro
    Antal processorkärnor 6
    Koprocesor Ja
    Coprocessor-modell Neural motor
    Koprocessorkärna 16
    Inbyggt minne 128 GB
    Minneskort som stöds Ej stödd
    Upplösning för bakre kamera 48 Mpix
    Upplösning för den andra bakre kameran (numerisk) 12 Mpix
    Upplösning för den tredje bakre kameran (numerisk) 12 Mpix
    Bländare för bakre kamera 1,78
    Bländare för sekundär kamera på baksidan 2,2
    Linsens ljusstyrka för den tredje bakre kameran 2,8
    Synfältsvinkel (FOV) för den andra bakre kameran 120°
    Brännvidd för bakre kamera 2,4 cm
    Brännvidd för den andra bakre kameran 1,3 cm
    Brännvidd för den tredje bakre kameran 7,7 cm
    Material för motljusskydd Safirglas
    Optisk zoom 6x
    Optisk förstoring 3x
    Optisk reduktion 2x
    Digital zoom 15x
    Typ av främre kamera Enkelt objektiv
    Upplösning för främre kamera 12 Mpix
    Antal öppningar i frontkameran 1,9
    Blixten på den bakre kameran Ja
    Videoupplösning 3840 x 2160 px
    Maximalt antal bilder per sekund 240 bilder per sekund
    Upplösning vid inspelningshastighet 3840x2160@24fps, 3840x2160@25fps, 3840x2160@30fps, 3840x2160@60fps, 1280x720@30fps, 1920x1080@25fps, 1920x1080@30fps, 1920x1080@60fps, 1920x1080@120fps, 1920x1080@240fps
    Lägen för videoinspelning 720p, 1080p, 2160p
    Typ av bakre kamera Tredubbla kameror
    Funktion för ansiktsigenkänning Ja
    Kameraläge med högt dynamiskt omfång (HDR) Ja
    Fördröjningsläge Ja
    Stabilisator bredbild Ja
    Bildstabilisator Ja
    Typ av bildstabilisator Optisk bildstabilisering (OIS)
    Geotaggning Ja
    Nattläge Ja
    Panorama Ja
    Porträttläge Ja
    Makrofotografering Ja
    Korrigering för röda ögon Y
    Kontinuerlig fotografering Ja
    Bildformat för kameror som stöds DNG, HEIF, JPEG
    Videoformat för kameror som stöds H.264, HEVC, ProRes
    Ljud zoom Ja
    Stöd för SIM-kort Dubbla SIM-kort
    Uppbyggnad av mobilnät 5G
    Typ av SIM-kort eSIM
    2G-standarder Edge, GSM
    3G-standarder DC-HSDPA, HSPA+, UMTS
    4G-standarder TD-LTE & FDD-LTE
    Standard 5G NR, NR mmWave
    Röst över LTE (VoLTE) stöds Ja
    Wi-Fi Ja
    Wi-Fi-standarder Wi-Fi 6E (802.11ax)
    Bluetooth Ja
    Bluetooth-version 5.3
    2G-band (grundläggande SIM) 850, 900, 1800, 1900 Mhz
    Frekvensband Penta-band
    3G-band som stöds 850 MHz, 900 MHz, 1700 MHz, 1900 MHz, 2100 MHz
    AirPlay Ja
    iBeacon Ja
    MIMO Ja
    NFC Ja
    Typ av abonnemang Ingen prenumeration
    Port USB Ja
    USB-typ som stöds USB typ-C
    SMS Ja
    MMS Ja
    E-post Ja
    Layout Stång/Balk
    Produktens färg Titan, svart
    IP-skyddsgrad IP68
    Åtgärdernas egenskaper Dammtät, stänkskyddad, vattentät
    Vattentät till 6 m
    Material i höljet Glas, titan
    Video länk Ja
    Snabb lastning Ja
    Trådlös laddning Ja
    Kärnor för grafikkort 6
    Nöd SOS (satellit) Ja
    Kollisionsdetektering Ja
    Ansiktsigenkänning Ja
    Röstuppringning Ja
    Röstkommandon Ja
    Kompatibilitet med hörapparater M3, T4
    Vibrationslarm Ja
    GPS Ja
    NavIC Ja
    GLONASS Ja
    BeiDou Ja
    Galileo Ja
    System satelitarny Quasi-Zenith (QZSS) Ja
    Elektrisk kompass Ja
    Placering av föremål Ja
    Wi-Fi-navigering Ja
    Högtalare Stereo
    Ljudformat som stöds AAC, ALAC, FLAC, MP3
    Videofilformat som stöds H.264, HEVC, ProRes
    Dokumentformat som stöds DOC, DOCX, HTM, HTML, ICS, Nyckel, PDF, PPT, PPTX, RTF, TXT, USDZ, VCF, XLSX, XLX
    Stöd för arkivfilformat ZIP
    Plattform iOS
    Installerat operativsystem iOS 17
    Plattform för distribution av applikationer Apple App Store
    Virtuell assistent Apple Siri
    Windows-operativsystem som stöds Windows 10, Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 IOT Core, Windows 10 IOT Enterprise, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 10 x64, Windows 11, Windows 11 Enterprise, Windows 11 Enterprise x64, Windows 11 Home, Windows 11 Pro, Windows 11 x64
    Mac-kompatibel Ja
    Mac-operativsystem som stöds Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, Mac OS X 10.15.3 Catalina, Mac OS X 11.0 Big Sur, Mac OS X 12.0 Monterey, Mac OS X 13.0 Ventura
    Medföljande programvara Apple Store, App Store, Böcker, Kalkylator, Kalender, Kamera, Clips, Klocka, Kompass, Kontakter, FaceTime, Filer, Hitta min, Fitness, Freeform, GarageBand, Hälsa, Hem, iMovie, iTunes Store, Keynote, Förstoringsglas, Mail, Kartor, Mät, Meddelanden, Musik, Nyheter, Anteckningar, Siffror, Sidor, Telefon, Foton, Podcaster, Påminnelser, Safari, Inställningar, Genvägar, Siri, Lager, Tips, Översätt, TV, Röstmemon, Plånbok, Watch, Väder
    Batterityp Litiumjon (Li-Ion)
    Speltid för musik 75 h
    Maximal uppspelningstid för video 23 h
    Närhetssensor Ja
    Akelerometri Ja
    Sensor för omgivande ljus Ja
    Gyroskop Ja
    Barometr Ja
    LiDAR-sensor Ja
    Produktens bredd 70,6 mm
    Produktdjup 8,2 mm
    Produktens höjd 146,6 mm
    Produktens vikt 187 g
    Ledningar USB typ-C till USB typ-C
    Garanti Tillverkarens garanti 12 månader
    Produktbås Ny
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: