Integrerade ugn

    Smeg - selezione - sf6402tvx elektrisk ugn

    PRODUKTKOD: SF6402TVX

    13 897,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.2 cm
    • Djup: 57.1 cm
    • Bredd: 60.0 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 70.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - selezione - sf6402tvx elektrisk ugn

    Smeg SF6402TVX är en elegant och pålitlig elektrisk ugn som kommer i en stilren rostfri stålfinish. Ugnen har en bredd på 60 cm, djup på 57,1 cm och en höjd på 59,2 cm, vilket gör den perfekt för inbyggnadsinstallation i ditt kök.

    Funktioner

    Denna ugn har en imponerande ugnsvolym på 70 liter, vilket ger gott om utrymme för att tillaga stora och läckra måltider. Med en enda ugn kan du enkelt och smidigt tillaga mat till hela familjen eller till större grupper.

    Ugnen erbjuder en mängd olika funktioner och användbara egenskaper. Den har en digital display som gör det enkelt att ställa in temperatur och timer. Med hjälp av grillfunktionen kan du enkelt få perfekt grillade rätter och ge dina rätter en läcker knaprig yta.

    Den här ugnen har också en praktisk självrengöringsfunktion. Du kan enkelt rengöra ugnen efter matlagning genom att välja self-cleaning-funktionen. Detta sparar tid och energi genom att ugnen automatiskt värms upp till höga temperaturer för att bränna bort matrester och fett, vilket resulterar i en ren ugn utan att du behöver skrubba och skura.

    Ugnsdisplayen inkluderar också en timerfunktion som gör det enkelt att ställa in önskad tillagningstid. Du kan lita på att ugnen kommer att ge dig perfekt tillagade rätter varje gång, och att den automatiskt stängs av när tiden är ute.

    Smeg SF6402TVX har även en barnlås-funktion för extra säkerhet. Med denna funktion kan du tryggt laga mat utan att behöva oroa dig för barn som oavsiktligt kan starta ugnen eller ändra inställningar.

    En annan praktisk egenskap hos denna ugn är dess EasyClean-rengöringsteknik. Ugnen är utrustad med EcoClean-beläggning, vilket gör att du enkelt kan rengöra insidan av ugnen. Denna beläggning absorberar och bryter ner fett och matrester medan ugnen är i drift, vilket minskar behovet av manuell rengöring.

    Smeg SF6402TVX är den perfekta ugnen för dig som söker en pålitlig och stilren ugn med en mängd användbara funktioner. Dess imponerande kapacitet och mångsidighet gör den till ett utmärkt val för alla dina matlagningbehov.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg SF6402TVX Rostfritt stål
    Märke
    Smeg
    Mått
    Höjd
    59.2 cm
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    60.0 cm
    Djup
    57.1 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Antal ugnar
    1
    Rengöringsteknik
    EasyClean, EcoClean
    Ugnsvolym
    70.0 L
    Egenskaper
    Barnlås, Digital display, Grillfunktion, Självrengöring, Timer, Varmluftsugn
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Värmekälla
    Elektricitet
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: