Integrade diskmaskin

    Smeg CURTAIN diskmaskin ST4522IN

    PRODUKTKOD: ST4522IN

    12 351,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrade diskmaskin
    • Bredd: 44.0 cm
    • Djup: 55.0 cm
    • Höjd: 81.0 cm
    • Antal program: 6 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg CURTAIN diskmaskin ST4522IN

    Smeg CURTAIN diskmaskin ST4522IN är en integrerad diskmaskin som kommer i en stilren och modern design. Den går sömlöst in i ditt kök och ger dig enkelhet och bekvämlighet i ditt dagliga diskande.

    Funktioner

    Med en bredd på 44.0 cm, djup på 55.0 cm och höjd på 81.0 cm passar denna diskmaskin perfekt i din köksinredning. Den har en anslutningseffekt på 1300 W, vilket ger tillräckligt med kraft för att effektivt diska ditt smutsiga porslin.

    Smeg CURTAIN diskmaskin ST4522IN har en ljudnivå på 46 dB och tillhör ljudnivåklass B. Det betyder att den är tyst under drift och inte stör dig i ditt hem. Den är också energieffektiv med en energiförbrukning på 70.0 kW/h per 100 diskomgångar.

    Den har en kapacitet på 9 kuvert, vilket gör den idealisk för mindre hushåll och ensamstående. Med Aquastop-vattenskyddet kan du vara trygg i vetskapen om att din diskmaskin är skyddad mot eventuella vattenläckor.

    Smeg CURTAIN diskmaskin ST4522IN har 6 olika program att välja mellan, vilket ger dig möjlighet att anpassa diskningen efter dina behov och önskemål. Den har också en bestickkorg där du kan placera ditt bestick för enkel och smidig diskning.

    Ytterligare egenskaper

    Denna diskmaskin har höj- och sänkbara korgar, vilket ger dig flexibilitet i att anpassa diskmaskinen efter ditt porslins storlek och form. Den har också en display där du kan se och justera olika inställningar och alternativ.

    Smeg CURTAIN diskmaskin ST4522IN har flera hållbarhetsegenskaper, inklusive en Ecoläge, som minskar energi- och vattenförbrukningen. Den har också automatisk dosering av diskmedel och en elektronisk saltindikator, vilket gör det enklare för dig att hålla koll på diskningsprocessen.

    Med en sladdlängd på 150.0 cm kan du enkelt ansluta diskmaskinen till elnätet. Den har också höj- och sänkbara fötter för att underlätta installationen och justeringen av maskinen. Dessutom har den en turbo torkning och AutoOpen torkning som ger dig perfekt torra resultat efter varje diskomgång.

    Den Smeg CURTAIN diskmaskinen ST4522IN är den perfekta lösningen för ditt kök om du letar efter en elegant designad och funktionell diskmaskin som ger enkelhet och bekvämlighet i din vardag.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg ST4522IN Integrerad
    Märke
    Smeg
    Mått
    Standardbredd
    45 cm
    Bredd (nischmått)
    45.0 cm
    Höjd
    81.0 cm
    Djup
    55.0 cm
    Bredd
    44.0 cm
    Design
    Färg
    Integrerad
    Funktioner
    Placering av bestick
    Bestickkorg
    Antal program
    6 st
    Vattenskydd
    Aquastop
    Höjdjusterbara korgar
    Höj och sänkbar överkorg
    Antal kuvert
    9 st
    Specifikationer
    Sladdlängd
    150.0 cm
    Torkeffekt
    A
    Ljudnivå
    46 dB
    Egenskaper
    Automatisk dosering av diskmedel, Display, Elektronisk saltindikator, Höj och sänkbara fötter, Höj och sänkbara korgar, Intensiv zon, Startfördröjning, Vattenskydd
    Vattenförbrukning per diskomgång
    9.9 L
    Torkningsprogram
    AutoOpen torkning, Turbo torkning
    Placering
    Helintegrerad
    Diskeffekt
    A
    Ljudnivåklass
    B
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    1300 W
    Spänning
    220-240 V, 230 V
    Säkringstyp
    10A
    Elkonsumtion
    Energiförbrukning per 100 diskomgångar
    70.0 kW/h
    Hållbarhetsinformation
    Hållbarhetsegenskaper
    Ecoläge

    16 Produkter från samma kategori: