Glaskeramikspisar

    Smeg - victoria - fristående kök tr90ix2

    PRODUKTKOD: TR90IX2

    54 961,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Glaskeramikspisar
    • Antal ugnar: 1
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Ugnsvolym: 115 liter
    • Funktioner: Timer

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - victoria - fristående kök tr90ix2

    Smeg - victoria - fristående kök tr90ix2 är den perfekta blandningen av stil och funktion. Med en elegant rostfri stål/krom-design kommer detta fristående kök att bli en attraktiv och praktisk addition till ditt kök.

    Ugnsvolym

    Med en imponerande ugnsvolym på 115 liter har du gott om utrymme att tillaga dina favoriträtter. Du kan enkelt laga stora måltider eller baka flera saker samtidigt.

    Funktioner

    Smeg - victoria - fristående kök tr90ix2 är utrustad med en timer-funktion för att hjälpa dig att hålla koll på matlagningstiden. Du kan enkelt ställa in den önskade tiden och ugnen kommer att signalera när maten är färdig.

    Varmluft

    Detta kök har även varmluftsugn, vilket innebär att värmen cirkuleras jämnt i ugnen. Det ger dig optimala matlagningsresultat och jämn tillagning av dina rätter.

    Anslutningseffekt

    Med en anslutningseffekt på 14300 W har detta kök tillräckligt med kraft för att hantera alla dina kok- och bakbehov. Du kan laga mat snabbt och effektivt utan att kompromissa på prestanda.

    Antal kokzoner

    Smeg - victoria - fristående kök tr90ix2 har 5 kokzoner, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att använda olika kastruller och stekpannor samtidigt. Du kan enkelt laga flera rätter samtidigt och spara tid i köket.

    Energiförbrukning

    Detta kök har en energiklass A, vilket betyder att det är energieffektivt och hjälper dig att spara på elräkningen. Med en energiförbrukning per standardprogram på 1,21 kWh kan du laga mat med gott samvete.

    Hälltyp

    Smeg - victoria - fristående kök tr90ix2 har en induktionshäll, vilket innebär att den snabbt och effektivt genererar värme. Det ger dig möjlighet att justera temperaturen snabbt och exakt när du lagar mat.

    Reglage

    Reglagen på detta kök är enkla och intuitiva. Du kan enkelt justera värmen och timerfunktionerna med hjälp av vreden. Det ger dig full kontroll över matlagningen.

    Breddstandard

    Med en breddstandard på 90 cm passar Smeg - victoria - fristående kök tr90ix2 perfekt in i de flesta köksutrymmen. Du kan enkelt installera det i ditt befintliga kök utan att behöva göra några förändringar.

    Spänning

    Detta kök är anpassat för en spänning på 230/400 V, vilket innebär att det kan anslutas till de flesta elnät utan problem. Du kan använda det utan oro för strömavbrott eller andra problem.

    Vikt

    Smeg - victoria - fristående kök tr90ix2 har en vikt på 105,6 kg. Detta gör det stabilt och robust, vilket ger dig en pålitlig och hållbar köksapparat.

    Rengöringsteknik

    Köket är utrustat med katalysrengöringsteknik som hjälper till att hålla ugnen ren och fräsch. Detta innebär att matrester och fett enkelt kan tas bort med hjälp av ugnens självcleaningsfunktion.

    Upptäck Smeg - victoria - fristående kök tr90ix2 och njut av en kombination av stil, funktionalitet och prestanda i ditt kök. Med en mängd imponerande funktioner kommer detta kök att bli ett värdefullt tillskott till ditt köksarsenal.

    Mått
    Breddstandard
    90 cm
    Vikt
    105,6 kg
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    115 liter
    Hälltyp
    Induktion
    Energiförbrukning per standardprogram
    1,21 kWh
    Antal ugnar
    1
    Reglage
    Vred
    Antal kokzoner
    5 st
    Funktioner
    Timer
    Rengöringsteknik
    Katalys
    Varmluft
    Ja
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    14300 W
    Spänning
    230/400
    Energiklass
    A