Gasspisar

    Smeg - concerto - fristående spis cx68mds8

    PRODUKTKOD: CX68MDS8

    19 919,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gasspisar
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 60.0 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Antal kokplattor: 4 kokplattor

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - concerto - fristående spis cx68mds8

    Smeg - concerto - fristående spis cx68mds8 är en elegant och högpresterande spis som kan bli en praktisk och stilfull tillägg till ditt kök. Med sin rostfria stålkonstruktion ger den en modern och sofistikerad look till din inredning.

    Funktioner

    Spisen har en bredd på 60,0 cm och en djup på 60,0 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att tillaga dina favoriträtter. Ugnen har en imponerande volym på 63,0 L, vilket ger gott om plats för att baka, rosta och grilla. Med en varmluftsugn kan du laga maten jämnt och effektivt.

    Smeg - concerto - fristående spis cx68mds8 har också en rad funktioner för att underlätta matlagningen. Den har en inbyggd termometer för att du enkelt kan övervaka temperaturen i ugnen. En praktisk timerfunktion gör att du kan ställa in önskad tillagningstid för att undvika överkokning eller överrostning.

    Denna spis har en grillfunktion för att ge dina rätter en extra krispighet och gyllene yta. Den har också en upptiningfunktion som gör att du kan tina upp fryst mat snabbt och säkert. En ångfunktion ger dig möjlighet att tillaga hälsosamma ångade måltider.

    Användarvänlig design

    Smeg - concerto - fristående spis cx68mds8 har en tydlig och användarvänlig kontrollpanel med vred. Dessutom har den en display som gör det lätt att se och ändra inställningarna. Med en sladdlängd på 1,15 m ger den dig också flexibilitet när du placerar spisen.

    Spisen är utrustad med Smegs EasyClean-teknik, vilket gör rengöringsprocessen enkel och bekväm. Du kan enkelt hålla ugnen ren och fräsch utan mycket ansträngning.

    Säker och pålitlig

    Smeg - concerto - fristående spis cx68mds8 är säker att använda med automatiskt tändsystem och godkänd spänning på 220 V till 240 V. Den har också en vikt på 52,3 kg för stabilitet.

    Sammanfattning

    Smeg - concerto - fristående spis cx68mds8 är en imponerande spis med en mängd funktioner som gör matlagningen enkel och bekväm. Med sin stilrena design och pålitliga prestanda kommer denna spis att vara en praktisk och elegant tillägg till ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Typ
    Gasspisar
    Modellnamn
    Smeg CX68MDS8 Rostfritt stål
    Mått
    Bredd
    60.0 cm
    Höjd (min)
    85.0 cm
    Vikt
    52.3 kg
    Breddstandard
    60cm
    Djup
    60.0 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Rengöringsteknik
    EasyClean
    Kontrollpanel
    Vred
    Antal ugnar
    1
    Placering
    Golvspis
    Sladdlängd
    1.15 m
    Tändsystem
    Automatisk
    Ugnsvolym
    63.0 L
    Egenskaper
    Display, Grill, Termometer, Timer, Upptiningfunktion, Varmluftsugn, Ångfunktion
    Typ av ugn
    Gasugn
    Antal kokplattor
    4 kokplattor
    Strömförsörjning
    Spänning
    220 V, 240 V

    16 Produkter från samma kategori: