Gasspisar

    Smeg - opera - fristående kök a2bl-81

    PRODUKTKOD: A2BL-81

    56 770,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gasspisar
    • Bredd: 100.0 cm
    • Djup: 60.0 cm
    • Höjd (max): 90.0 cm
    • Antal ugnar: 2

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - opera - fristående kök a2bl-81

    Detta fristående kök från Smeg är både elegant och praktiskt. Med sin svarta färg ger det en stilren touch till ditt kök. Köket är utformat för att passa perfekt som en golvspis och har en imponerande bredd på 100.0 cm och en djup på 60.0 cm.

    Funktioner och specifikationer:

    Ugnar

    Detta kök har två ugnar, vilket ger dig möjlighet att laga flera rätter samtidigt. Den ena ugnen har en ugnsvolym på 61.0 L och den andra ugnen har en ugnsvolym på 35.0 L.

    Anslutningseffekt

    Köket har en imponerande anslutningseffekt på 15600 W, vilket gör det kraftfullt och effektivt i matlagningen.

    Funktioner

    Köket är utrustat med olika funktioner för att underlätta och förbättra matlagningsupplevelsen. Det har en display som gör det enkelt att välja inställningar och övervaka tiden. Det finns också en grillfunktion för att få perfekt grillade rätter. En timer är också inbyggd för att hjälpa dig hålla koll på tillagningstiden. Dessutom har köket en varmluftsugn för att ge jämn och snabb tillagning.

    Rengöringsteknik

    För att underlätta rengöringen har köket en katalytisk rengöringsteknik som hjälper till att bryta ner fett och matrester. Det har också en Vapor Clean-funktion som använder ånga för att lösa upp smuts och matrester, vilket gör rengöringen ännu enklare.

    Typ av ugn

    Köket har både en elugn och en gasugn, vilket ger dig flexibilitet i matlagningen. Du kan använda elugnen för att baka och den gasugnen för att laga mat på spisen.

    Tändsystem

    Köket har ett automatiskt tändsystem för att göra det enkelt att starta spisen. Du behöver inte längre använda tändstickor eller tändare, bara vrid på knappen och spisen tänds automatiskt.

    Energiklass

    Köket är energieffektivt och har energiklass A för ugnen och energiklass B för spisen. Detta gör det både miljövänligt och kostnadseffektivt.

    Slutsats

    Smeg - opera - fristående kök a2bl-81 är en imponerande köksapparat med sin elegant svarta design och en mängd användbara funktioner. Med sina två ugnar, kraftfulla anslutningseffekt och olika matlagningsfunktioner, är det idealiskt för alla som älskar att laga mat. Inte bara är det praktiskt, köket är också enkel att rengöra med sin katalytiska rengöringsteknik och Vapor Clean-funktion. Med energiklass A och B är det också energieffektivt och miljövänligt. Smeg - opera - fristående kök a2bl-81 kommer säkert att göra matlagningen till en glädje och ge ditt kök en extra touch av stil.

    Produkt
    Typ
    Gasspisar
    Modellnamn
    Smeg A2BL-81 Svart
    Märke
    Smeg
    Mått
    Breddstandard
    100cm
    Vikt
    113.4 kg
    Bredd
    100.0 cm
    Djup
    60.0 cm
    Höjd (max)
    90.0 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    61.0 L
    Egenskaper
    Display, Grill, Timer, Varmluftsugn
    Ugnsvolym (2:a)
    35.0 L
    Tändsystem
    Automatisk
    Typ av ugn
    El & Gasugn
    Antal ugnar
    2
    Placering
    Golvspis
    Rengöringsteknik
    Katalys, Vapor Clean
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    15600 W
    Spänning
    230 V
    Energiklass
    A, B

    16 Produkter från samma kategori: