Gasspisar

    Smeg - fristående spis cpf120igmpwh

    PRODUKTKOD: CPF120IGMPWH

    111 061,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gasspisar
    • Antal ugnar: 2
    • Ugnsvolym: 70 liter
    • Funktioner: Timer, Grillfunktion
    • Varmluft: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - fristående spis cpf120igmpwh

    Denna fristående spis från Smeg är perfekt för dig som vill ha en mångsidig och pålitlig spis i ditt kök. Med en ugnsvolym på 70 liter har du gott om plats för att laga stora portioner och baka godsaker. Ugnen har även en praktisk timerfunktion, vilket gör att du kan ställa in tiden och få ett pålitligt resultat varje gång.

    Med grillfunktionen kan du enkelt grilla kött, fisk och grönsaker för att få en härlig krispig yta. Dessutom är spisen utrustad med varmluftsfunktion, vilket gör att du kan tillaga maten jämnt och effektivt. Detta är perfekt för dig som älskar att experimentera i köket och vill ha möjlighet att laga alla möjliga sorters rätter.

    Kokzonerna

    Med 6 stycken kokzoner har du möjlighet att tillaga flera rätter samtidigt. Detta gör spisen idealisk för stora middagar och fester. Oavsett om du behöver koka, steka eller sjudra finns det en kokzon som passar dina behov. Du kan vara säker på att maten blir lagad snabbt och effektivt.

    Ugnar

    Spisen är utrustad med två ugnar, vilket ger dig ännu större flexibilitet när du lagar mat. Du kan till exempel använda den ena ugnen för att baka bröd och den andra för att tillaga en stek. Detta gör spisen idealisk för dig som gillar att laga flera rätter samtidigt.

    Hälltyp

    Med induktionshällen kan du snabbt och effektivt koka dina grytor och stekpannor. Induktionshällar är kända för sin snabba uppvärmning och exakta temperaturkontroll. Du kan vara säker på att maten blir lagad jämnt och effektivt.

    Enkel rengöring

    Spisen är utrustad med pyrolysrengöringsteknik, vilket innebär att ugnen kan rengöra sig själv. Du behöver bara ställa in pyrolysprogrammet och låta ugnen göra jobbet åt dig. Efter programmet är klart kan du enkelt torka av ugnen med en trasa och den kommer vara ren och redo för nästa matlagningssession.

    Specifikationer

    • Breddstandard: 120 cm
    • Vikt: 156,5 kg

    Med Smegs fristående spis cpf120igmpwh får du en pålitlig och funktionell spis som gör matlagningen till en fröjd. Med sina praktiska funktioner och stilren design kommer den ta din matlagning till nya höjder.

    Mått
    Breddstandard
    120 cm
    Vikt
    156,5 kg
    Specifikationer
    Hälltyp
    Induktion
    Antal ugnar
    2
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Ugnsvolym
    70 liter
    Antal kokzoner
    6 st
    Funktioner
    Timer, Grillfunktion
    Varmluft
    Ja

    16 Produkter från samma kategori: