Fristående ugn

    Smeg - fristående kök med induktionshäll a2pyid-81

    PRODUKTKOD: A2PYID-81

    76 841,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående ugn
    • Djup: 600 mm
    • Bredd: 1000 mm
    • Antal ugnar: 2
    • Ugnsvolym: 61 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - fristående kök med induktionshäll a2pyid-81

    Detta Smeg kök är idealiskt för dig som letar efter en stilfull och praktisk lösning för ditt kök. Med en bredd på 1000 mm och djup på 600 mm ger det gott om utrymme för matlagning och förvaring.

    Färg

    Köket är designat i en elegant rostfritt stål/krom-finish som ger en modern och sofistikerad känsla till ditt kök och passar ihop med vilken inredningsstil som helst.

    Ugnskapacitet

    Köket är utrustat med en rymlig ugn med en kapacitet på 61 liter. Detta ger tillräckligt med utrymme för att laga stora måltider eller flera rätter samtidigt.

    Värmeteknik

    Köket har inte varmluftsfunktion utan använder elektrisk värmeteknik för att ge optimala resultat vid matlagning och bakning.

    Kokzoner

    Detta kök har 5 induktionshällar som ger snabb uppvärmning och exakt kontroll över temperaturerna. Du kan enkelt justera värmen efter dina behov och njuta av snabb och effektiv matlagning.

    Ugntyp

    Detta kök är utrustat med två ugnar, vilket ger extra flexibilitet vid matlagning. Den elektriska ugnen ger jämn värme och perfekta resultat varje gång.

    Reglage

    Köket har enkla vredreglage som gör det enkelt att styra värmen på varje kokzon och ugn. Detta ger dig full kontroll över matlagningen och gör det lätt att justera temperaturen efter behov.

    Rengöringsteknik

    Detta Smeg kök är utrustat med pyrolysrengöringsteknik, vilket gör det mycket enkelt att rengöra ugnen. Med bara en knapptryckning kan du bränna bort matrester och fett, vilket sparar tid och ansträngning.

    Sammanfattningsvis är detta Smeg kök med induktionshäll a2pyid-81 en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med sin eleganta design, generösa ugnskapacitet och bekväma reglage kommer detta kök att göra matlagning till en fröjd.

    Mått
    Breddstandard
    100 cm
    Djup
    600 mm
    Bredd
    1000 mm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Antal kokzoner
    5 st
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Ugnsvolym
    61 liter
    Ugnstyp
    Elektrisk
    Varmluft
    Nej
    Antal ugnar
    2
    Reglage
    Vred
    Hälltyp
    Induktion