Frihängande Kökflekt

    FALMEC Polar II Island - DOSTAWA FREE

    PRODUKTKOD: POLAR II ISOLA

    11 714,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Frihängande Kökflekt
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Funktioner: Belysning
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej
    • Breddstandard: 35 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Håll ditt kök ljust med FALMEC Polar II Island

    FALMEC Polar II Island erbjuder inte bara avancerad teknik för köksventilation, den har också en modern och elegant design som kommer att lyfta känslan i ditt kök till en ny nivå. Med sin rostfria stål/krom-färg kommer den att passa perfekt in i de flesta köksinredningar.

    Belysning för att lysa upp ditt kök

    En av de främsta funktionerna hos FALMEC Polar II Island är dess belysning. Den är konstruerad med inbyggda lampor för att ge dig en optimal belysning under matlagning och matförberedelse. Med ljuset placerat precis där du behöver det kommer du enkelt kunna se vad du gör och uppnå perfekta resultat varje gång.

    Enkel installation och användning

    Denna modell av FALMEC Polar II Island är en frihängande typ, vilket innebär att den kan enkelt installeras och placeras var som helst i ditt kök. Med en standardbredd på 35 cm och en vikt på 23 kg är den lätt att hantera och montera.

    Kraftfullt luftflöde för optimal luftkvalitet

    FALMEC Polar II Island har en imponerande luftflödeshastighet på 800 m³/h, vilket ger en effektiv ventilation och eliminerar matos och oönskad lukt från köket. Med denna kapacitet kan du vara säker på att luften i ditt kök alltid är frisk och ren.

    Effektiv fettfiltrering för renare luft

    Detta köksfläktssystem har en fettfiltreringskapacitet med klass C, vilket innebär att den kan effektivt filtrera bort fett och oljepartiklar från luften. Detta resulterar i en renare och hälsosammare miljö i ditt kök.

    Styr din luftflödesnivå

    Med FALMEC Polar II Island har du möjlighet att justera luftflödesnivån efter dina behov. Du kan enkelt välja den hastighet som passar bäst för dig och din matlagning. Med denna flexibilitet kan du vara säker på att din köksmiljö alltid är bekväm och fräsch.

    Gör ditt kök ännu snyggare med Polar II Island

    FALMEC Polar II Island är inte bara en funktionell köksfläkt, den är också en stilsäker accessoar som kommer att förbättra utseendet på ditt kök. Med sin eleganta design och avancerade funktioner är denna fläkt perfekt för att skapa en modern och sofistikerad atmosfär i köket.

    Produkt
    Typ
    Frihängande
    Mått
    Breddstandard
    35 cm
    Vikt
    23 kg
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Med motor
    Ja
    Funktioner
    Belysning
    Fettfiltreringseffektivitet (klass)
    C
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej
    Luftflöde
    800 m³/h

    16 Produkter från samma kategori: