Frihängande Kökflekt

    Elica wave ux bl mat/f/51 huva för öar

    PRODUKTKOD: PRF0171193

    19 940,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Frihängande Kökflekt
    • Bredd: 51.0 cm
    • Djup: 51.0 cm
    • Höjd (max): 40.0 cm
    • Ljudnivå: 62.0 dB

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica Wave UX bl mat/f/51 huva för öar

    Denna imponerande köksfläkt från Elica, modellnamn Wave UX, är perfekt för öar i köket och ger en exklusiv och stilfull touch till ditt köksinredning. Med sin eleganta design och svarta färg blir den en smakfull detalj i vilket kök som helst. Dessutom är den utrustad med en rad imponerande funktioner som säkerställer en optimal luftkvalitet i ditt kök.

    Design och storlek

    Elica Wave UX köksfläkt har en bredd på 51.0 cm och en djup på 51.0 cm, vilket gör den perfekt för öar i köket. Dess svarta färg ger den en modern och elegant look som kompletterar olika köksinredningsstilar på bästa sätt. Designen är unik och tilltalar både ögat och sinnet.

    Ljudnivå och prestanda

    Med en ljudnivå på 62.0 dB erbjuder Elica Wave UX en tyst och behaglig arbetsmiljö i köket utan att orsaka störande buller. Trots sin tystnad kompromissar den inte med sin prestanda. Den har en kapacitet på 750 m3/h vilket innebär att den kan effektivt rengöra luften i köket genom att avlägsna ångor, lukter och ångor.

    Elica's kvalitet och pålitlighet

    Wave UX är en del av Elica's högklassiga sortiment av köksfläktar. Elica är känt för sina innovativa och pålitliga produkter inom luftreningsteknik och har över 50 års erfarenhet inom branschen. Deras produkter är utformade med fokus på effektivitet, hållbarhet och användarvänlighet. Med Elica Wave UX kan du vara säker på att du investerar i en högkvalitativ och pålitlig köksfläkt som kommer att hålla länge.

    Belysning och extra funktioner

    Förutom att vara en effektiv köksfläkt är Elica Wave UX även utrustad med belysning som ger en härlig atmosfär i köket. Du kan enkelt tända och släcka belysningen för att skapa den perfekta stämningen under matlagning eller middagar. Dessutom är den utrustad med en intern motor för enkel installation och effektiv drift.

    Sammanfattningsvis är Elica Wave UX den perfekta köksfläkten för öar i köket. Med sin eleganta design, imponerande prestanda och pålitlighet har den allt som behövs för att göra ditt kök både praktiskt och snyggt. Så låt Elica Wave UX bli en oumbärlig del av ditt kök och njut av ren och frisk luft medan du lagar dina favoriträtter.

    Produkt
    Produkttyp
    Frihängande köksfläkt
    Modellnamn
    Elica Wave UX (PRF0171193) 50cm, Svart
    Märke
    Elica
    Mått
    Djup
    51.0 cm
    Breddstandard
    50cm
    Bredd
    51.0 cm
    Höjd (max)
    40.0 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Ljudnivå
    62.0 dB
    Intern motor
    Ja
    Kapacitet m3/h
    750
    Egenskaper
    Belysning

    16 Produkter från samma kategori: