"

    Dammsugare

    Dammsugare Samsung Jet Stick VS 20T7538T5 0,8l 550W

    PRODUKTKOD: VS20T7538T5/GE

    7 804,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Städare Samsung JetStick VS 20T7538T5

    Varan är ny, butiksexemplar, dammsugarens låda är skadad.

    Full garanti, inga användningsspår.

    Förvånansvärt effektiv dammsugning

    200 W sugkraft

    Dammsug effektivt olika typer av golv med maximal sugkraft. Samsungs Digital Inverter-motor genererar en sugkraft på upp till 200 W*. Den aerodynamiska designen - från borsten till luftfiltret - optimerar luftflödet, och den flerstegsfiltrering fångar effektivt även små dammpartiklar.* Baserat på interna tester av sugkraft vid enhetens inlopp utan tillbehör i Max-läge enligt standarden IEC62885-2 Cl. 5.8.

    Hög effektivitet

    Digital Inverter-motor

    Med en sugkraft på upp till 200 W* kan du dammsuga mycket effektivt på alla ytor, både på tjocka mattor och hårda golv. Digital Inverter-motorn ger en imponerande ingångseffekt på upp till 550 W**, är mycket energieffektiv och genererar en sugkraft på upp till 200 W.* Motorn DIT skapar en kraftfull cirkulär ström, som består av en ultraljudssvetsad luftfoilblad, en högeffektiv impeller, en sensorlös 3-fas 4-polig lättviktsmotor med aluminiumhus och en 1,2 T ultratunn omvandlare.* Baserat på interna tester av sugkraft vid enhetens inlopp utan tillbehör i Max-läge enligt standarden IEC62885-2 Cl. 5.8. ** Baserat på interna tester enligt standarden IEC60335-1 Cl. 10.

    Extrem sugkraft

    Jet Cyclone

    Med den högeffektiva, flercykloniska Jet Cyclone-tekniken kan du njuta av renare luft och extrem sugkraft. Ett system med 9 cykloner och 27 luftinlopp skapar en optimal väg som minimerar sugförlust. Samtidigt fångar den upp små dammpartiklar.

    Bekämpa smutsiga mattor

    Lätt att tvätta

    Du kan enkelt tömma dammbehållaren och hålla den ren. Hela behållaren med en kapacitet på 0,8 liter, inklusive det flercykloniska systemet, kan tvättas, så den kan alltid vara ren och fräsch. Du kan också enkelt koppla bort den från dammsugaren för att tömma dammet.

    Lätt att underhålla

    Avtagbar

    Tvättgolv

    Spinning Sweeper-borsten

    Behåll perfekt renhet på golvet med den valfria Spinning Sweeper-borsten. Dess två roterande moppar gör rengöringen lättare. Du kan sätta på dem antingen flergångsanvändbara mikrofiberöverdrag eller engångsfuktiga servetter. Med funktionen att rengöra arbetar dammsugaren i upp till 80 minuter*, så att du hinner tvätta golvet perfekt.* Den angivna arbetstiden gäller Wet-läget med monterad Spinning Sweeper-borste.

    Även 1 timmes städning

    Uppbytbara batteri

    Rengör hela huset eller lägenheten utan att behöva ladda batteriet. Det högeffektiva batteriet (3000 mAh*) gör det möjligt att dammsuga utan avbrott i upp till 1 timme**. Efter det här tiden kan du enkelt byta ut det med ett reservbatteri*** för att förlänga städtiden med ytterligare en timme. Dessutom behåller batteriet över 70% av sin ursprungliga kapacitet även efter 500 cykler****.* 3000 mAh-värdet är baserat på den totala batterikapaciteten, men har begränsats till 2850 mAh för att öka hållbarheten. ** Den angivna arbetstiden gäller minimal energiförbrukning utan användning av tillbehör. *** Säljs separat som tillbehör. **** Behåller 70% effektivitet efter 5 års användning med 100 cykler per år, baserat på batterikapacitet (2850 mAh). En cykel innebär total batteriförbrukning efter full laddning. Resultaten kan variera beroende på individuell användning. Baserat på interna tester.

    Bara en titt

    Digital display

    Den integrerade digitala displayen gör att du kan kontrollera om dammsugaren fungerar optimalt. Du kan verifiera enhetens status, som strömnivån och typen av använd borste. Vid problem med borsten får du ett meddelande, vilket markant underlättar kontrollen av enheten och städningen.

    Bekväm laddare

    2-i-1 laddningsstation

    Njut av större flexibilitet vid förvaring och laddning av dammsugaren. 2-i-1-laddningsstationen kan enkelt anpassas efter dina behov. Du kan spara plats genom att montera den på väggen eller använda den som en fristående laddare så att du efter att ha tagit bort batteriet kan ladda det var som helst.

    Elektrisk borste

    Elektrisk borste samlar små dammpartiklar från både mattan och de hårda golv. Den roterande huvudet som roterar 180 grader underlättar riktningsändringen och dammsugning i varje hörn. Att rengöra borsten är extremt enkelt, det räcker med ett klick för att koppla bort den.* Baserat på interna tester i Min-, Mid- och Max-läge. Resultaten kan variera beroende på individuell användning.

    Avlägsna även de minsta dammpartiklarna

    HEPA-filtersystem*

    5-stegs HEPA-filtersystem fångar upp till 99,999%* av mikropartiklar som damm och allergener. Du kan vara säker på att luften som blåses ut av dammsugaren är ren. Huvudcyklonen och det finmaskiga metallfiltret fångar upp större dammpartiklar när luften sugas in i dammsugaren. Jet Cyclone-teknologin och mikrofiltret fångar upp mindre partiklar, och det ultrasmå filtret fångar upp 99,999%** av damm mikropartiklar, inklusive de med en storlek på 0,3-10 µm.*** och allergener.* HEPA-filtersystem: High Efficiency Particulate Air filtration system (högpresterande system för luftfiltrering). ** Baserat på interna tester i Max-läge enligt standarden IEC62885-2 Cl. 5.11. *** Storleksområdet 0,3–10 µm motsvarar vanligtvis osynliga partiklar, som pollen och mögelsporer.

    Uppbytbar, långvarig batteri

    Produkt
    Modellnamn
    Jet 75 Complete Premium
    Design
    Färg
    silver/grå
    Specifikationer
    Kylteknik
    batteridrivna
    Batterikapacitet
    21.9 V
    Varumärke
    Samsung
    Strömförsörjning
    Effekt
    550 W

    16 Produkter från samma kategori: