AEG ITE42600KB

    PRODUKTKOD: ITE42600KB

    22 243,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    AEG ITE42600KB - Inbyggnadsgrill i elegant design

    AEG ITE42600KB är en imponerande inbyggnadsgrill som kombinerar stil och prestanda på bästa sätt. Tillverkad av högkvalitativt stål, erbjuder den en robust och hållbar konstruktion. Med sin eleganta design blir den en snygg och funktionell tillskott till ditt utomhuskök.

    Högkvalitativt material

    ITE42600KB är tillverkad av stål av högsta kvalitet för att säkerställa hållbarhet och pålitlighet. Stålet är tåligt och tål de krävande förhållandena utomhus, vilket gör att du kan njuta av grillningen under lång tid framöver.

    Snygg och stilren design

    ITE42600KB kommer i två attraktiva färger: svart och rostfritt stål. Oavsett vilken färg du väljer, kommer den att ge ditt utomhuskök en modern och sofistikerad känsla. Den snygga och stilrena designen gör att den smälter in perfekt med resten av din utemiljö.

    Anpassningsbarhet och funktionalitet

    ITE42600KB erbjuder en rad praktiska funktioner som gör din grillning enkel och bekväm. Den har justerbara grillgaller, vilket gör att du kan anpassa höjden och avståndet från värme för att få den perfekta grillningen. Den har också en praktisk sidobrännare som ger dig extra yta att tillaga dina sidorätter eller såser på.

    Utöver detta har ITE42600KB en stor grillplatta och ett rymligt förvaringsutrymme för att hålla alla dina tillbehör på plats. Dessutom är den utrustad med ett integrerat termometer för att övervaka temperaturen och säkerställa att dina maträtter tillagas till perfektion.

    Sammanfattning

    AEG ITE42600KB är en imponerande inbyggnadsgrill med en snygg och stilren design. Tillverkad av robust stål och erbjuder den pålitlighet och hållbarhet som behövs för utomhuskök. Med sina praktiska funktioner och anpassningsbarhet gör den grillningen enkel och bekväm. Oavsett om du väljer den svarta eller rostfria färgen kommer ITE42600KB att bli en stolt del av ditt utomhuskök.

    Specifikationer
    Tillgängliga färger
    Svart, Rostfri
    Material
    Stål
    Design
    Inbyggnadsgrill