Smeg - Domino teppanyaki grill pgf30t-1

    PRODUKTKOD: PGF30T-1

    25 862,00 kr
    Inkl. moms
    Teppanyaki-grill, 31 cm bred, 2 oberoende zoner, rattkontroller, överhettningsindikator, överhettningsskydd, montering 3 mm ovanför bänkskivan

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - Domino teppanyaki grill pgf30t-1

    Kompakt design

    Den Smeg Domino teppanyaki grillen är utformad med en kompakt och smidig design. Med en bredd på endast 310 mm, djup 70 mm och höjd 70 mm är den den perfekta lösningen för trånga utrymmen i ditt kök. Trots sin kompakta storlek kommer den ändå att ge dig en kraftfull grillupplevelse.

    Tillverkad av högkvalitativa material

    Smeg Domino teppanyaki grillen är tillverkad av hållbara material som aluminium och stål. Materialen är valda för sin hållbarhet och samtidigt ger de en elegant och stilren look till din grill. Du kan vara säker på att denna grill kommer att stå emot slitage och samtidigt behålla sin kvalitet under många års användning.

    Stilren stekhällsdesign

    Denna teppanyaki grill har en stekhällsdesign, vilket ger dig möjligheten att laga mat på en slät platta. Detta gör att du kan tillaga en mängd olika livsmedel, från kött till grönsaker och skaldjur. Med den släta ytan kan du också enkelt rengöra grillen efter användning.

    Elgrill för enkel användning

    Smeg Domino teppanyaki grillen använder el som kraftkälla. Detta innebär att du inte behöver bekymra dig om att köpa och byta ut gasbehållare. Du kan enkelt ansluta grillen till en eluttag och njuta av en enkel och bekväm grillupplevelse.

    Tillgängliga färger

    Smeg Domino teppanyaki grillen finns tillgänglig i två eleganta färger - silver och rostfritt stål. Du kan välja den färg som bäst passar in i ditt köks interiör och skapar en enhetlig och stilren look.

    Lätt att hantera

    Trots sin kompakta storlek är Smeg Domino teppanyaki grillen lätt att hantera och flytta vid behov. Den väger endast 9,3 kg, vilket gör den bekväm att transportera och flytta till olika platser i ditt kök. Du kan enkelt anpassa den efter dina matlagningsbehov och placera den där du behöver den mest.

    Sammanfattningsvis kombinerar Smeg Domino teppanyaki grill pgf30t-1 en kompakt och stilren design med högkvalitativa material och enkel användning. Med denna grill kan du enkelt tillaga olika livsmedel på en slät yta och njuta av en bekväm matlagningsupplevelse.

    Mått
    Vikt
    9,3 kg
    Djup
    70 mm
    Höjd
    70 mm
    Bredd
    310 mm
    Specifikationer
    Grilltyp
    Elgrill
    Material
    Aluminium, Stål
    Design
    Stekhäll
    Tillgängliga färger
    Silver, Rostfri